[ad_1]
به گزارش خبرخوان
برنا- گروه استانها: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر خبرداد: سرانه مصرف تخم مرغ در ایران ۱۰تا۱۲ کیلوگرم در سال برای هر فرد است در حالی که این سرانه برای این استان در سطح پایین تری نسبت به دیگر استانها قرار دارد.
به گزارش برنا؛ ابوتراب نکیسا او گفت: گرمای هوا و مصرف بالای ماهی و میگو در استان بوشهر یکی از دلایل افت مصرف تخم مرغ در این استان است.
وی با اشاره به مزایا غذایی تخم مرغ اظهارکرد: یکی از دلایل نامگذاری روز جهانی تخم مرغ برای شناخت مزایا تغذیهای و نقش آن در تامین نیازهای غذایی جهانی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خبرداد: آگاهیعمومی در رابطه مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی روزانه دارای اهمیت است چون تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و چربیهای سالم بوده و می تواند در تغذیه روزانه افراد در سراسر دنیا نقشی مهم ایفا کند.
نکیسا با گفتن این که در استان بوشهر واحد تولیدی صنعتی تخم مرغ نداریم او گفت: زیاد تر تخم مرغ مصرفی این استان از استانهای قم، قزوین، مرکزی و فارس داخل میشود.
وی در آخر اضافه کرد: سالانه نزدیک به ۹۰۰ تن تخم مرغ توسط واحدهای سنتی و روستاییان در استان بوشهر تشکیل و مستقیم داخل بازار مصرف میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
[ad_2]
منبع
