به گزارش خبرخوان
این عمل بهگفتن قدم مهمی در راستای خروج از بنگاهداری و تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری، مراعات الزامات مقرراتی بانک مرکزی و اجرای مواد قانونی از بین بردن مانع ها تشکیل به شمار میآید.
از نظر دیگر، این واگذاری جهت آزادسازی قسمت قابلدقتای از منبع های مالی بانک پارسیان میشود که میتواند به تحکیم جریان نقدینگی بانک، تزریق منبع های به واحدهای تولیدی و پشتیبانی به تحقق شعار سال در راستای رونق تشکیل منجر شود. به این علت، میتوان او گفت که این دستاورد بزرگ، خطشکنی بانک پارسیان در مسیر نیل به اهداف و ماموریت های ذاتی خود محسوب میشود.
کارشناسان اقتصادی بر اهمیت خروج بانکها از بنگاهداری بهگفتن پیشنیازی اساسی برای جهش تشکیل پافشاری دارند. با واگذاری بنگاههای اقتصادی تحت تملک بانکها، منفعتوری افزایش یافته و اقتصاد سرزمین بهبود مییابد. بانکها با فراهم کردن منبع های مالی کافی و افت ریسکهای مدیریتی میتوانند نقش مؤثرتری در حمایتاز تشکیل و جذب اندوختهگذاری ایفا کنند، که این کار به ارتقاء رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی مردم نیز منجر خواهد شد.
به باور متخصصان، خروج از بنگاهداری، از بین بردن مانع ها تشکیل و تحقق جهش تشکیل، سه مؤلفه کلیدی برای بهبود شرایط اقتصادی و صنعتی می باشند. آزادسازی بانکها از تملک بنگاهها، به بهبود منفعتوری و توانمندسازی قسمت خصوصی پشتیبانی کرده و در نهایت به سود اقتصاد کلان سرزمین خواهد می بود. این رویکرد، عرصهساز رشد و گسترش پایدار در سرزمین خواهد شد.
آخرین جزییات از واگذاری اپال
در مزایده مورخ ۱۶ مهر ۱۴۰۳ نوشته واگذاری ۱۰۰ درصد سهام شرکت صنایع معدنی کانیسازان کیمیا (سهامی خاص) بانک پارسیان دارنده سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس (سهامی عام) به تعداد ۱۸.۱۴۵.۱۰۲.۱۹۱ سهم معادل ۹۰.۷۲ درصد از کل سهام شرکت، را بعد از انجام مرحله های قانونی و بازگشایی پاکات در تاریخ ۱۷ مهر ۱۴۰۳ به شرکت فولاد مبارکه اصفهان(سهامی عام) و شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس(سهامی خاص) به مبلغ ۶۶.۳ هزار میلیارد تومان اهدا کرد. گفتنی است؛ سهم الشرکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان پنجاهوپنج درصد و سهم الشرکه شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس چهلوپنج درصد از شراکت مذکور است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع