ساختارهایی برای آموزش هوش مصنوعی در صداوسیما تشکیل شده است_خبرخوان

علی باقری
5 Min Read


به گزارش خبرخوان

به گزارش ، اختتامیه همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد و برگزیدگان این اتفاقات معارفه شدند.

رئیس سازمان صداوسیما در بخشی از مراسم با ابراز سپاس از دست‌اندرکاران برگزاری، این همایش را نقطه اغاز جدی ورود هوش مصنوعی به رسانه، به‌اختصاصی رسانه ملی قلمداد کرد. وی با اشاره به سهم قابل دقت دانش‌آموزان در بین شرکت‌کنندگان همایش، افزود: جوانان و جامعه دانش‌آموزی، امید سرزمین می باشند.‌ همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، آینده سرزمین را باید در امروز مدارس ببینیم. آینده‌ای شوق‌انگیز را با این نسل پرنشاط متصور هستیم و رسانه ملی در مسیر پیش رو کنار آنان خواهد می بود.

وی در ادامه با تبریک به برگزیدگان افزود: هوش مصنوعی در واقع حاصل هوش طبیعی انسان‌ها است که تا بحال از قسمت کوچکی از آن را منفعت گیری کرده‌ایم. آنچه به ما داده شده، جزئی از دانش گسترده جهان است که در آیات قرآن کریم بر منفعت گیری از آن پافشاری شده است.

نظر اعطای جایگاه «شهید خدمت» به صدابردار فقید رادیو_خبرخوان
ادامه مطلب

رئیس رسانه ملی با اشاره به جایگاه عقل در آموزه‌های دینی اظهار داشت: هرجا خداوند انسان را به قضاوت در باب حق و باطل فرا می‌خواند، از او خواسته تا از عقل و هوش خود منفعت گیری کند. انسان به‌گفتن «حیوان ناطق» شناخته می‌شود و نطق، یکی از مظاهر هوش و عقل است. خداوند به‌خاطر آفرینش انسان که موجودی با هوش و هوشمند است، به خود آفرین حرف های و همین عقل و هوش، انسان را از دیگر مخلوقات نزدیک و او را در معرض مسئولیت‌های بزرگ قرار می‌دهد.

آخرین مطالب
آیا پناهیان نسبت ناروا به پیامبر و حضرت علی (ع) داد؟_خبرخوان
ادامه مطلب

وی هوش مصنوعی را محصول عقل و دانش بشر خواند و پافشاری کرد: این اتفاق که چهره جهان را در آینده نزدیک دگرگون خواهد کرد، تنها نتیجه قسمت کوچکی از توانمندی‌های ذهنی انسان است. انسان می‌تواند هزاران برابر نیرومندتر از هوش مصنوعی خلق کند، بعد هیچ زمان نباید در برابر آن تسلیم شود. هوش مصنوعی باید قوت پژوهش و دانش‌افزایی را در ما فزونی ببخشد، نه این که روبه رو هوش طبیعی انسان قرار گیرد.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به الزام بومی‌سازی این فناوری او گفت: هر جامعه‌ای بر پایه تاریخ، فرهنگ و سبک زندگی خود نیازمند نسخه‌ای خاص از هوش مصنوعی است. ما باید از تجارب جهانی منفعت گیری کنیم، اما هوش مصنوعی را با دقت به فرهنگ و تمدن خودمان گسترش دهیم. همان‌گونه که رهبری پافشاری کرده‌اند، باید خالق عناصر اولیه و بومی این اتفاق فناورانه تازه باشیم.

جشنواره ملی معروف باید از هنرمندان و فیلمسازان مروج معروف حمایتکند
ادامه مطلب

وی با اشاره به تهدیدات هوش مصنوعی، از جمله تشکیل محتوای جعلی، افزود: رسانه ملی مسئولیت اخلاقی سنگینی در روبه رو افزایش سواد رسانه‌ای جامعه دارد. باید برنامه‌های آموزشی تشکیل کنیم تا مردم بتوانند حقیقت را از جعل تشخیص دهند. پیش‌نیاز این کار، ترقی دانش و توانایی همکاران خودمان در سازمان است. ساختارهای جدیدی برای آموزش هوش مصنوعی در صداوسیما تشکیل شده است و دانشگاه صداوسیما نیز باید دانشجویان را با زمان‌ها و تهدیدات این فناوری آشنا کند.

رئیس صداوسیما با اشاره به لزوم منفعت‌گیری از توانایی های جوان او گفت: هوش مصنوعی در جهان به یک صنعت پرسود تبدیل شده است. اگر می‌خواهیم آثار فاخر همانند مجموعه «موسی‌کلیم‌الله» را با کیفیت بالا و هزینه کمتر بسازیم، باید از فناوری‌های تازه در تشکیل آنها منفعت گیری کنیم. این چنین باید به ظرفیت عظیم مردمی تکیه و نخبگان را جذب کنیم. اگر تنها به ساختارهای اداری متکی باشیم، در این عرصه عقب خواهیم ماند. برای قدم برداشتن در مسیر سند تحول نیازمند منفعت گیری از تجارب دیگران، ضمن به‌روزرسانی دانش خود هستیم.

فراخوان مداحی و مناجات امام زمان(عج) اظهار شد
ادامه مطلب

وی در آخر ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی ستاد هوش مصنوعی و حمایتدولت، عقب‌ماندگی‌های سرزمین در این حوزه جبران شود و رسانه ملی در کنار مجلس و دیگر نهادها، نقش فعال‌تری در گسترش هوش مصنوعی ایفا کند.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

Share This Article