به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرنگار فرهنگی ، چند روزی بعد از دعوا رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای صدا و سیما و توقف جنگ، در اولین قدم رسانه ملّی تصمیم گرفت برنامهای را در روبه رو این ساختمان سوخته تدارک ببیند.
نام این برنامه «ققنوس» است و کامران نجفزاده که خود از این ساختمان سالها خاطره دارد آن را اجرا میکند.
هر شب میهمانانی داشت و چهرههای گوناگون درمورد این اتفاقات، وطنپرستی و زیاد از شیرینیها و تلخیهای این ۱۲ روز انها گفتند و اما وجود مجید واشقانی یک حال و هوای دیگر را هم آورد.
یقیناً چهرهها با دیدنِ ساختمان شیشهای ناراحتی خودشان را ابراز میدادند اما در پََسِ آن ناراحتیها یک بغض ناشی از وطنپرستی عمیق و انسجام و اتحادی که بین مردم شکل گرفت را میناکامی.
مجید واشقانی که در طول ۱۲ روز جنگ هم با انتشار کردن مطالبی در فضایمجازی تلاش کرد بیشتر از دیگر هنرمندان، تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان را محکوم کند.
و اکنون او در روبه روِ کامران نجفزاده نشسته است و هر لحظه از وطنپرستیِ عمیق خود میگوید.
یقیناً خاطرهای که قدری ما را به ایرانی بودنمان مفتخر میکند.
مجید واشقانی از دوران نوجوانیاش میگوید که معلمش خاطرات جنگ چالدران را برای او روایت میکند. روزگاری که ما توپ نداشتیم و با شمشیر نمیتوانستیم بر دشمن تسلط کنیم و اکنون موشک داریم…
او به زمانِ روایت این ماجرا بغض میکند و از حسّ میهنپرستیاش میگوید.
واشقانی در ادامه به جنگ ۸ ساله اشاره میکند که پدرش افسر پدافند بوده و در منطقه نظامی زندگی کرده و به همین خاطر با این سر و صداها بزرگ شده است.
این بازیگر سینما و تلویزیون پافشاری کرد: مردم ایران در این ۱۲ روز همه برای این چنین اتفاقی همدل شدند و یک مخرج مشترک داشتند که آن هم اسمش خانه می بود که ما میگوییم، وطن.
واشقانی سخن بگوییدهایش را اینگونه در ادامه گفت: باید بگوییم وطن همان خانه است. فکر کنید فردی به زور می خواهد به خانه تان داخل شود شما چه کار می کنید؟ اگر پدرتان با فردی دچار شده است که می خواهد داخل خانه تان شود حتی اگر در نهایت اختلاف نظر با پدرتان باشید اما آن زمان به این چیزها فکر نمی کنید. فقط یورش میبرید به دفاع از خانه، به دفاع از پدر، مادر و ناموستان؛ این حسی غریضی است و اگر بی اعتنا باشی باید به خودت شک کنی.
این بازیگر به یک خاطرهای اشاره کرد که در جنگِ ۱۲ روزه برایش رقم خورد. او او گفت: رفتم میوه بخرم. آقایی از من سوال کرد که شما هم تهرانید؟ گفتم من همه روزهای جنگ تهران بودم. او گفت الان اگر فردی ما را ببیند می گوید اینها چه مقدار دلشان خوش است آمدهاند گیلاس بخرند. گفتم اتفاقا الان این عکس من و شما در چشم مردم، دلنشین است، این که ما فراری پناهگاه نیستیم. ما خانههایمان را با پناهگاه نساختیم. این مشخص می کند که ما مردم فراری نیستیم. ما میمانیم و در هر شرایطی باشیم وسطش قرار میگیریم و میجنگیم. نتیجه این مبارزه و تلاش چندان مهم نیست، مهم این استقامت و جنگیدن است. خانهای که با پناهگاه ساخته شود، روانشناسی معماریاش میگوید باید با هر صدایی فرار کنی و وای به حال خانهای که پناهگاه دارد.
به گزارش تسنیم، «ققنوس» این روزها روی آنتن تلویزیون است و ساختمان شیشهای سوختهای را مشخص می کند که یکی از سندهای جنایت و نقض حقوق بینالمللی از سوی رژیم صهیونیستی است. اما ملزوم است تلویزیون تلاش کند هرچه سریعتر با مستندی قوی یا اثری نمایشی به روایتی از این ۱۲ روز جنگ تحمیلی بپردازد. به تعهدی تا دیگران روایتِ تحریفآمیز نکردهاند خودمان یک روایت درست و دقیق و مستدل اراعه دهیم.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع