به گزارش خبرخوان
تراکنشهای کاربران برای خرید اعتباری، کارت به کارت، واریز و برداشت کیف پول و… در دیجیپی در طول جنگ ۱۲ روزه علیه ایران، افت ۶۶ درصدی داشته و ازسوی دیگر به علت مشکلات زیرساختی در بانکهای سپه و پاسارگاد، پرداخت اقساط کاربران دیجیپی با افت ۱۳ درصدی روبه رو بوده است.
«حمیدرضا سعادتی»، مدیر اجرایی سوپراپلیکیشن دیجیپی، درمورد اثرات جنگ ۱۲ روزه بر این شرکت او گفت: «در بازه جنگ ۱۲ روزه به علت محدودیتهای اینترنت، تحول برتریهای مردم و این چنین خروج از برخی شهرهای بزرگ، ناظر افت ۶۶ درصدی تراکنشهای خرید اعتباری از فروشگاههای طرف قرارداد با دیجیپی و دیگر تراکنشها در سوپراپلیکیشن دیجیپی نسبت به زمان شبیه قبل از جنگ بودهایم.»
او در عین حال اظهار کرد: «در این دوره دیجیپی با وجود چالشهای پیش آمده، مجموعهای از عمل های حمایتی از کاربران را اجرا کرد، به این ترتیب که جرایم دیرکرد اقساط ماههای قبل تا آخر خرداد مشمول بخشودگی شد. دیجیپی این چنین مهلت بازپرداخت بدون جریمه دیرکرد اقساط تیرماه کاربران را تا آخر تیر تمدید کرد.»
افت ۱۳ درصدی پرداخت اقساط بهعلت هک بانکهای سپه و پاسارگاد
سعادتی درمورد حرکت کاربران در بازپرداخت اقساط در بازه وقتی جنگ گفت: «در روزهای جنگ و بعد از جنگ، به علت هک زیرساخت بانکهای سپه و پاسارگاد، پرداخت اقساط اعتبار و وام بانکی بهواسطه دیجیپی، با افت ۱۳ درصدی مواجه می بود. این افت ۱۳ درصدی فقطً مربوط به کاربرانی می بود که تصمیم پرداخت اقساط خود را داشتهاند اما به علت مشکلات زیرساختی در بانکهای سپه و پاسارگاد موفق به پرداخت قسط خود نشدند.»
امکان خرید اعتباری اقلام الزامی
مدیر اجرایی سوپراپلیکیشن دیجیپی درمورد عمل های دیجیپی در این روزها او گفت: «در شرایطی که از روزهای نخست اغاز جنگ خریدهای کاربران افت زیاد محسوسی داشت، با دقت به نیازهای روز کاربران، دیجیپی امکان خرید اعتباری اقلام الزامی از فروشگاههای زنجیرهای هفت و دیلی مارکت را فراهم کرد. این سرویس با مقصد حمایتاز خانوادهها در شرایط خاص اقتصادی طراحی شد و به کاربران این امکان را داد که بدون نیاز به پرداخت نقدی سریع، کالاهای الزامی زندگی روزمره خود را تهیه کنند.»
واریز و برداشت کیف ثروت در همه روزهای جنگ
تعداد بسیاری از بازارهای مالی در روزهای سخت جنگ از دسترس خارج بودند و امکان واریز و برداشت در آنها وجود نداشت. بهحرف های سعادتی، در همه این روزها، «کیف ثروت» دیجیپی بهصورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته در دسترس می بود و امکان واریز و برداشت وجه در سیکلهای پایا از آن وجود داشت. این چنین در این زمان همچون قبل با واریز هر مبلغی ازسوی کاربران به کیف ثروت، به همان مقدار اعتبار خرید اقساطی کالا در اختیار کاربران قرار گرفت.
واریز و برداشت از کیف پول
مدیر اجرایی سوپراپلیکیشن دیجیپی این چنین گفت که خواستهای کاربران برای برداشت از کیف پول دیجیپی تحول قابل احتیاطای نسبت به روزهای پیش از جنگ نداشت، اما در همه این دوران امکان واریز و برداشت از کیف پول دیجیپی مطابق روال قبل و در بازههای اشکار بدون تاخیر صورت گرفت.
حمایتتبلیغاتی از کسبوکارها
آخر جنگ، آخر چالشها و مشکلات کسبوکارها نبوده است. تعداد بسیاری از مشاغل در این دوره صدمه جدی دیدند. سعادتی درمورد عمل های حمایتی دیجیپی از کسبوکارها او گفت: «با آخر جنگ، دیجیپی خبرداد که در راستای همراهی با پذیرندگانی که در جریان بحران تازه دچار صدمه شدهاند، بخشی از جایگاههای تبلیغاتی خود را بهصورت رایگان در اختیار این کسبوکارها قرار میدهد.»
او افزود: «عمل دیجیپی برای قرار دادن فضای تبلیغاتی در اختیار کسبوکارها، با مقصد تسهیل برگشت به مسیر رشد و دیده شدن آنها، تحکیم جریان اقتصادی و همافزایی با پذیرندگانی می بود که بیشتر از قبل به دیده شدن نیاز دارند.»
همراهی با اندوختههای انسانی
سعادتی با اشاره به این که جنگ بیشتر از هر چیزی اسایش روانی مردم را مقصد قرار داده می بود، اظهار کرد: «در روزهایی که همکاران دیجیپی با نگرانی و اضطراب شرایط را جستوجو میکردند، دیجیپی از نخستین روز اغاز جنگ امکان دورکاری برای همه همکاران را فراهم کرد تا با اسایش خاطر بیشتری در کنار خانوادههایشان این روزهای سخت را سپری کنند. دیجیپی با وجود مشکلاتی که جنگ برای سازمان تشکیل کرد، همراه همه همکاران در روزهای جنگ و بعد از آخر جنگ می بود و امروز همه همکاران در کنار هم می باشند.»
چالش اندوخته در گردش پذیرندگان
شرایط خاص جنگ و افت فروش، برای فروشگاههای حضوری و آنلاین چالشهای بسیاری تشکیل کرد. یکی از این مشکلات نوشته اندوخته در گردش کسبوکارها می بود. مدیر اجرایی سوپراپلیکیشن دیجیپی در ابین رابطه اظهار کرد: «با دقت به افت نقدینگی در دیجیپی امکان اراعه خدمات اندوخته در گردش به فروشگاهها وجود نداشت و در این حالت حمایتدولت میتوانست به دیجیپی برای حمایتاندوختهای از کسبوکارها پشتیبانی کند.»
سرویسدهی بدون توقف
سعادتی با اشاره به این که در روزهای جنگ، دیجیپی در کنار دیگر کسبوکارهای بزرگ حوزه اقتصاد دیجیتال ایران، سرویسدهی خود به کاربران را با وجود مصائب زیاد و این چنین قطعی یا کندی اینترنت، متوقف نکرد، او گفت: «همکاران دیجیپی در این روزها زیاد تر از قبل برای نگه داری ارامش در خدماترسانی به کاربران تلاش کردند.»
او اصرار کرد: «از دولت و نهادهای تنظیمگر انتظار میرود علاوه بر تلاش برای از بین بردن چالشهای پیش روی اقتصاد دیجیتال سرزمین، با حمایتاز آنها به ادامه خدماترسانی در شرایط سخت اقتصادی پشتیبانی کنند.»
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار